otkrijte

svijet potencijala

PCM (Process Communication Model®) je jedina metodologija koja vam omogućuje da otkrijete dubinsku strukturu ličnosti.

Prema PCM modelu, svaka osoba predstavlja jedinstvenu kombinaciju 6 tipova ličnosti koji imaju različite potrebe, motiviraju ih različite stvari i iz različitih razloga ulaze u konflikte i stresna stanja.

Spoznaja vlastite “zgrade ličnosti” omogućiti će vam da razumijete sebe i svoje potrebe, da shvatite što vas uvodi u stres i kako da ta stanja spriječite. Razumijeti ćete zašto sa nekim ljudima ulazite u konflikt, a sa nekima ne i kako da kada konflikt nastane ipak nađete konstruktivno rješenje sa svakim sugovornikom.

Ovo je jedina metodologija u svijetu koja kombinira bihevioralnu analizu i tipologiju ličnosti s individualiziranim tehnikama adaptivne komunikacije.

PCM je nositelj “Eric Berne Memorial Scientific Award” od Internacionalnog udruženja za transakcijsku analizu, koju je osnovao sam Erik Bern, tvorac transkacijske analize.

Gdje možete primjeniti PCM model?

PCM (Process Communication Model®) je inovativni razvojni model koji omogućuje razumijevanje dubinske strukture ličnosti.

PCM možete primjeniti kako biste bolje upoznali sebe i svoje potrebe, kako biste bolje upravljali svojim timom, postali prodavač koji za odgovor uvijek dobija “DA!”, kako biste smanjili konflikte i zauvijek se oslobodili stresa.

Ukoliko ste manager ili radite u HR-u, ova metodologija pomoći će vam da razumijete ponašanje svakog zaposlenog i komunicirate tako da zadovoljite različite psihološke potrebe.

PCM je prisutan u 50 zemalja svijeta, trening je preveden na 22 jezika, a zajednica u svijetu broji preko 1 milijun ljudi koji su otkrili svoju zgradu ličnosti.

Zašto izabrati PCM model?

Primjena PCM-a u NASA-i

NASA je PCM počela primjenjivati u selekciji i obuci astronauta od 1978. godine.

PCM u Fortune 500

Danas ovaj model koriste poznati coachevi i psiholozi, kao i direktori kompanija sa liste Fortune 500.

PCM na fakultetima

PCM je bio predmet proučavanja na preko 37 fakulteta širom svijeta.

Preko milijun assessment-a

Do sada je preko milijun osoba saznalo svoju dubinsku strukturu ličnosti.

Istražite PCM i otključajte svijet potencijala

PCM Hrvatska

Zagrebačka cesta 217
Rudeš, Zagreb
Hrvatska

T. +385 (0)91 3232 100
E. info@pcm-hrvatska.com
W. www.pcm-hrvatska.com