Članak iz 2017. objavljen u Training Magazineu (pišu Ryan Donlana, Ed.D., i Eric Hampton, Ph. D. Indiana State University; i Nate Regier, Ph. D., Next Element Counsalting) rasvjetljava neke jasne statistike o pozitivnim učincima PCM treninga za timove.

Brojevi dobiveni u trogodišnjem globalnom studiju učinka PCM treninga u šest različitih zemalja objavljeni su u Training Magazineu / prosinca 2017. godine. Pokazali su značajan, trajni pozitivan učinak za sudionike.

Ukratko, istraživanje je pokazalo da je PCM rezultirao pozitivnim poboljšanjem osobnih odnosa (60,28%), radnih odnosa (63,48%), vještinama vodstva (61,64%) i učinkom tima (62,44%).

Globalna studija pokazala je pozitivne promjene u pojedinim i timskim performansama vezanim uz Process Communication trening (PCM). Podaci su prikupljeni od gotovo 400 sudionika u šest zemalja koji su završili odobreni PCM seminar na čelu s certificiranim PCM trenerima koristeći standardizirane protokole. Rezultati su prikazali da je PCM trening imao značajan neposredni i održivi utjecaj na niz osobnih i profesionalnih ishoda.

  • Prosječno poboljšanje od 62% profesionalne i osobne učinkovitosti. 
  • 96% sudionika izjavilo je da će preporučiti PCM.
  • Statistički značajno poboljšanje osobne učinkovitosti.

Posted in PCM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *